Under Coronasituasjonen i vår ble mye av undervisningen flyttet til digitale plattformer, og vi har utelukkende fått positive tilbakemeldinger på hvordan dette ble gjennomført. Vi tilbyr derfor all undervisning hos Thales som nettundervisning.

Vi bruker konferansetjenesten Zoom som undervisningsplattform. Her har du anledning til å ta opp undervisningen, slik at du på når som helst kan få repetert gjennomgangen av de forskjellige temaene. Alle notater blir også gjort tilgjengelig umiddelbart etter timene.

Last ned Zoom gratis her: https://zoom.us/download

I tillegg til nettundervisning kan du velge klasseromsundervisning. Vi har undervisningstilbud for akkurat ditt nivå:

Privatistundervisning

Hos Thales har vi siden starten hjulpet elever som skal opp til privatisteksamen. Her kan du bestille enkelttimer om du trenger hjelp til spesifikke temaer, eller undervisningspakker om du vil ha full gjennomgang av faget.

Høyere utdanning

Hos Thales tilbyr vi undervisning og ekstrahjelp til matematiske emner ved høyere utdanning. Våre pedagoger har erfaring som høyskolelektor fra både lærer- og ingeniørstudiet ved Høyskolen på Vestlandet, samt Norges handelshøyskole.

Ungdomsskole og videregående

Vi tilbyr 1 til 1 og gruppeundervisning med høyt utdannede og erfarne pedagoger i alle matematikkfag både på ungdomsskolen og videregående.

Lurer du på noe?

Legg igjen informasjon, så tar vi kontakt med deg.

Takk! Meldingen er mottatt.
Oops! Noe gikk galt. Kontakt oss gjerne per epost – se nederst på siden.